Zaregistrujte se na našem eshopu a automaticky získáte slevu 3%.

Hodnocení obchodu

5,0 1152 hodnocení
5
1141x
4
5x
3
1x
2
1x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
DT Avatar autora Dagmar Tylová | 4.10.2022
Avatar autora Ivana Šestáková | 4.10.2022
Super cena, rychlé dodání. Maximální spokojenost, doporučuji.
Avatar autora Blanka Čechová | 3.10.2022
Velká spokojenost. Ochota paní Navrátilové, lhůta dodání a kvalita koberce. Vše v nejlepším pořádku. Obchod jsem již známým doporučila. Děkuji
ML Avatar autora Miloš Líčeník | 30.9.2022
JB Avatar autora Jan Bartoš | 29.9.2022
Velice spokojen. Rychlé doručení, kvalita jak je deklarované. Cena ????
VK Avatar autora Veronika Kremlová | 25.9.2022
Velmi spokojená. Rychlé dodání, super cena.
LG Avatar autora Lucie Galusová | 23.9.2022
Velmi spokojena. Dodání dle informace u produktu v nejrychlejší lhůtě. Komunikace rychlá a přesná, dodání taktéž. Pokud zákazník napíše do poznámky, že požaduje doručit v určitý den, informace je předána dopravci.
MP Avatar autora Michaela Paláková | 21.9.2022
Super komunikácia aj dodanie
MM Avatar autora Marie Marková | 21.9.2022
Velmi chválím paní Navrátilovou za vstřícnost, laskavost a pomoc při výběru podlahové krytiny. Měla jsem, dle pravidel, uhradit předem fin. částku za objednané zboží, nebylo to bohužel v mých možnostech, paní Navrátilová mi obědnávku poslala dobírkou. Velmi jí za tuto vstřícnost děkuji. Takových ochotných paní vedoucích je velmi málo. Ještě jednou Vám tímto děkuji, vážená paní Navrátilová. S pozdravem Marková
PN Avatar autora Petra Navrátilová (Administrátor) 21.9.2022
Moc Vám děkuji za pochvalu, ani nevíte jak mne to potěšilo. Mějte se moc hezky S pozdravem Petra Navrátilová
JS Avatar autora Jitka Stodolová | 20.9.2022
MB Avatar autora Marek Bursa | 20.9.2022
Avatar autora Monika Šotola | 20.9.2022
Skvělý obchod, zboží super a za výhodné ceny.
JS Avatar autora Jiři Smíšek | 16.9.2022
VZ Avatar autora Vojtěch Zábranský | 15.9.2022
Přehled,ochota, rychlost
AJ Avatar autora Aleš Jilich | 15.9.2022
Skvělá a svižná komunikace, neobvyklá ochota, vstřícnost a jednání. Až budu znovu poptávat podlahy, má volba je jasná. A až se bude někdo ptát, vím přesně, kam je nasměrovat :) Zvláštní dík posílám paní Navrátilové, která se mnou měla tu trpělivost a vše se mnou velice ochotně řešila. Děkuji.
PN Avatar autora Petra Navrátilová (Administrátor) 15.9.2022
Dobrý den, moc děkujeme za krásnou recenzi. Moc si toho vážíme. Budeme rádi, když se na nás opět obrátíte. Bylo nám potěšením.
LB Avatar autora Lenka Bigasová | 15.9.2022
Super komunikace a rychle dodání!!!
TZ Avatar autora Tomáš Zelenka | 13.9.2022
Výborný, rychlý
JM Avatar autora Jan Morávek | 12.9.2022
Velmi spokojeni.
MM Avatar autora Marie Mikulášová | 12.9.2022
V Avatar autora Z. Velichova | 10.9.2022